Нашата мисија е да дадеме во секој момент добра и професионална услуга на секој клиент кој тоа ке го побара од нас. Во тоа се подразбира поправка, центрирање и балансирање на секаков вид на автомобили во нај брз можен рок.

Располагаме со квалитетни и професионални машини и алати за работа и исто така на клиентите им нудиме квалитетни делови за секаков вид на автомобили. Добриот однос со клиентот ни е приоритет во работата, а нашите квалитетни услуги се должат на добро обучениот стручен кадар.

Услуги кои ги нудиме:
-Сервисирање, центрирање и комплетна поправка на преден и заден трап на секој вид автомобили
-Сите авто вулканизерски услуги
-Поправка и сервис на сопирачкиот систем кај автомобилите
-Замена на амортизери
-Замена на моторно масло
Исто така располагаме со сите видови авто делови и нудиме голем избор на високо квалитетно моторно масло. 

Skip to toolbar